av Per Arne Olsen | 13. februar, 2010  

Julenissen i politisk drakt

per arneEtter et lite halvår som stortingsrepresentant er jeg overrasket og forundret over hvor lite Jens Stoltenberg og hans rød-grønne regjeringsmedlemmer husker av sine egne lovnader i valgkampen(e). Både lovnadene i 2005 og 2009 har forsvunnet som dugg for den blodrøde sosialistiske morgensolen.

Litt humoristisk kan man vel si at Jens Stoltenberg fremstår som en julenisse mens de øvrige regjeringsmedlemmene ligner på et rød-grønt alvekorps. Jeg tror ikke velgerne er like godtroende som den fire år gamle gutten som forventningsfullt ligger våken og venter på julenissen natt til 24. desember. I 2011 og 2013 vil det falske julenisseskjegget bli revet av ansiktet ditt Jens, og sannheten kommer frem. Brutte valgløfter og manglende resultater. Med mindre du begynner å levere varene selvsagt!

Et av de alvorligste løftebruddene er din manglende satsning på eldreomsorg. Den gruppen som har blitt lovet en skinnende sol i en årrekke. Du har hatt rent flertall i over fire år Jens. Du har lovet sykehjemsplasser til alle som har behov. Du har lovet et kompetanseløft, verdighet, medmenneskelighet. Du har bløffet.

Daglig får jeg tilbakemeldinger på hjerteskjærende episoder i eldreomsorgen. Nå er det på tide med et løft.

Fremskrittspartiet vil løfte denne saken øverst på dagsorden. Ikke fordi det er valg, men fordi de eldre fortjener det.

I samhandlingsreformen har de eldre nok en gang blitt glemt av de selverklærte verdensmestrene på medmenneskelighet og omsorg.

Vi glemmer ikke de som bygde landet. Derfor vil en eldresatning være helt sentral i vårt arbeid med reformen. For at sola skal skinne på eldreomsorgen må vi få fjernet de mørke skyene på himmelen. FrPs politikk vil gjøre nettopp dette: Fjerne skyene, få frem den blå himmelen, og la sola komme frem.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00