av Per Arne Olsen | 2. september, 2010  

Tønsberg Blad og Jarlsøsaken. Igjen.

I morgen skriver Tønsbergs Blad nok en sak om min leilighet på Jarlsø. Denne gangen skal de ”avsløre” at jeg har fått en gratis parkeringsplass. Som jeg før sommeren har skrevet om på bloggen min, så har jeg fått en parkeringsplass som følge av at min leilighet ikke har en  terrassebod slik mange andre leiligheter har.

Til slutt i denne bloggen publiserer jeg en mail jeg fikk fra TB i dag, hvor det blir antydet at jeg ikke skulle hatt kompensasjon for at min leilighet ikke har en bod. ”Kompensasjon for hva?” spør TB. Kompensasjon for at jeg ikke har en bod, slik mange andre har. Det er for øvrig i følge utbygger flere andre som også har forhandlet seg frem til gratis parkeringsplasser.

I tillegg skrives det i mailen følgende:

”PS! Vi trykker denne saken i morgen og regner med at Olsen denne gangen forholder seg til oss og ikke VG-bloggen. Vi må med andre ord ha svar i dag.”

På meg virker det som om TB er litt snurt og sur fordi jeg har en blogg, som jeg også har brukt til å fortelle min versjon av sakens realiteter. Det bør ikke komme som en overraskelse på TB at jeg ønsker at folk skal få vite min side av saken, og ikke bare TBs forvridde og til dels svært ensidige fremstillinger av saken. Så kjære TB, dere kan ikke ”forvente” noe som helst i forhold til at jeg ikke skal bruke bloggen min.

Nå ser jeg virkelig frem til at politiet får vurdert denne saken, slik at sakens realiteter blir belyst. Frem til dette har skjedd har jeg egentlig ikke så mye mer å fortelle TB og dere om denne saken. Jeg har strengt tatt skrevet alt fra min side nå. Håper dere alle får en flott helg.

 

Jeg velger her og publisere mailen jeg i dag fikk fra Tønsberg Blad:

Våre spørsmål gjelder Olsens påståtte byttehandel med utbygger. Han skrev selv i bloggen i juni at han i kompensasjon for en stor terrassebod som ikke ble bygget, fikk en inneklemt ekstra parkeringsplass i kjelleren på Jarlsø.

Vi vet at disse p-plassene ble solgt til fastpris 220.000 kr, at denne p-plassen har standard størrelse og ellers er sammenlignbar med mange av de andre, samt at de ekstra p-plassene ble solgt for 220.000 kroner så sent som oktober i fjor.

Det vi imidlertid finner mest påfallende er at boden ikke finnes på noen tegninger eller har vært omsøkt på noe tidspunkt, og vi kan dermed ikke forstå hvordan dette kunne være noe Olsen kunne kreve kompensasjon for, slik han selv fremstiller det.

At utbygger har ”forsikret Olsen om at det var flere som fikk lignende kompensasjoner/ekstra parkering i forhandlinger med utbygger,” slik han skriver i bloggen, fremstår dermed ikke som en relevant sammenligning.

Kompensasjon for hva?

 

Flere av leilighetene på Jarlsø har ikke terrasseboder ifølge søknadstegningene og reviderte tegninger.

Vi ser for eksempel at leiligheten over Olsens heller ikke har bod, men eieren er ikke registrert med ekstra p-plass av den grunn…

Slik vi forstår dette, har Olsen fått parkeringsplassen gratis. Det vil vi gjerne ha en kommentar til både fra utbygger og Olsen.

PS! Vi trykker denne saken i morgen og regner med at Olsen denne gangen forholder seg til oss og ikke VG-bloggen. Vi må med andre ord ha svar i dag.

Med vennlig hilsen

Kristin Monstad Lund

Redaksjonssjef nyheter Tønsbergs Blad

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Sånn som de driver å skriver om deg kan det jammen ikke være mye alvorlig som skjer i Tønsberg, så sånn sett er det jo positivt :-)
-Men jeg håper de går ALLE politikere etter i sømmene som de gjør med deg, hvis ikke ville det være underlig. -eller?
Hva er agendaen?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå synes jeg at duoen Borud & Munkås bør ta de gode hattene deres og gå. Angrepene handler jo egentlig ikke om Olsen, men har en kraftig bismak av politisk heksejakt.

Nå synes jeg at disse to bladsmørere burde finne noe annet å beskeftige seg med. De egner seg i alle fall ikke til å drive en avis.

På tide å legge saken død en gange for alle.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei

Det er andre i samme bygg som har mottatt 2 GRATIS p-plasser pga av at plassene var for dårlig og uframkommelige. I bygg 6 har det samme skjedd at boligkjøpere har mottatt gratis p-plass av samme hensyn.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Disse uintelligente individer på TB driver selv med kriminellt virksomhet, hvor diverse uønsket reklamer puttes inn i tabloiden deres, for å omgåes bestemmelser som forbyr uadresseret forsendelser når folk har merker på postkassen mot uønsket reklamer.

Les og videresend disse linkene, det er viktigt at dette når ut til så mange som mulig for å vise at moralens vokter er om mulig mer umoralske enn historiene deres er.

http://www.nordnyt.com/f/index.php?do=/admin/blog/nekter-a-svare-pa-sp-248rsmal/

http://www.nordnyt.com/city/no/nyheter/112-ulovlig-distribusjon

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser at det er kommet frem fler fakta om at andre også har fått gratis plasser. Hvorfor angripe TB ikke også dem på samme tid?

Men når man ser hvilket miljø Borud kommer fra så undrer det meg ikke at han kjører på som han gjør. En som har jobbet i dagsavisen er vel mer eller mindre “miljøskadd”?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00