av Per Arne Olsen | 11. oktober, 2010  

Pressemelding: Glad for etterforskning

Jeg har bedt om å bli fritatt fra mitt verv som 2. nestleder i FrP, frem til saken er ferdig etterforsket . Du kan lese mitt blogginnlegg hvor jeg har gjort rede for hendelsesforløpet i saken dette gjelder.

Deler med dere dagens pressemelding:

Glad for etterforskning
Per Arne Olsen er glad for at Vestfold politidistrikt har besluttet å åpne etterforskning knyttet til hans leilighetskjøp på Jarlsø i Tønsberg.

- Det skal bli godt å få alle sakens fakta belyst. Tønsbergs Blad har skrevet mye som ikke har vært riktig i denne saken, så det er bra at politiet ser på saken med objektive øyne, og setter seg inn i hele sakskomplekset.Olsen, som for tiden møter i delegasjonen til FNs generalforsamling i USA, håper politiet foretar en grundig og rask etterforskning, slik at saken kan legges død.

- Jeg er sikker på at jeg ikke har gjort noe galt i denne saken, og er trygg på at politiet kommer frem til samme konklusjon. Det er aldri heldig at det settes spørsmålstegn ved politikeres håndtering av private transaksjoner, og jeg har derfor full forståelse for at politiet har valgt å se på denne saken.Olsen varsler også at han vil be om å bli fritatt fra sitt verv som 2. nestleder i FrP, frem til saken er ferdig etterforsket.

- Partiets vedtekter slår fast at tillitsvalgte som hovedregel skal suspenderes mens etterforskning pågår. Jeg er opptatt av å opptre på en ryddig måte og tar derfor selv initiativ til at det skjer gjennom at jeg fritas fra mitt nestlederverv til etterforskningen er avsluttet.

- Jeg har jobbet lenge for god partikultur og det er derfor viktig å gå foran med et godt eksempel. Jeg skal behandles på samme måte som alle andre FrP-tillitsvalgte. Per Arne Olsen har gjort rede for hendelsesforløpet i saken på sin blogg: http://tinyurl.com/2wf3coh

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jeg tar gjerne imot tips på hvordan man kommer på den prioriterte listen over boligkjøpere som får velge først og som takk for innsatsen får ekstra garasjeplass.

mvh, undrende.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

På tide å gå litt i seg selv? Rart du fikk leilighet og ikke jeg. Hilsen ei som ønsket å kjøpe men som ikke fikk fordi jeg spilte med åpne kort? Trodde det var sånn det fungerte, men dengang ei! Godt det kommer frem for en dag…har sikkert noe å lære av deg neste gang jeg melder min interesse.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei Per Arne,

Har ikke fått lest alt som står i Tønsberg Blad, men hvis hendelsesforløpet er som du beskriver på din blogg, er det redaktøren i TB og ikke deg som må gå av. Vil tro at du ser frem til politiets etterforskning. Viser hvor galt det kan gå, når avisene ikke har noe å skrive om. Etter at FrP har styrt såpass lenge i Tønsberg er deg kanskje blitt færre sensasjonssaker å skrive om (les: ting er blitt bedre) og redaktøren må ty slike saker for å selge aviser. Stå på!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00