av Per Arne Olsen | 7. januar, 2011  

Full renvaskelse

Aftenposten.no: “Vestfold politidistrikt har henlagt sakene mot tidligere ordfører i Tønsberg Per Arne Olsen og lokalpolitiker Bent Moldvær. Intet straffbart forhold er påvist, heter det i en pressemelding fra politiet.”

Det føles godt at politiet er helt enige med meg. Jeg er glad for at det nå endelig kan settes punktum for denne saken. Jeg har hele tiden vært sikker på at dette ville bli konklusjonen, men det er selvsagt godt å få det bekreftet. Jeg er veldig glad for at politiet etter en så grundig og bred etterforsking har kommet til samme konklusjon som meg, at jeg ikke har gjort noe galt.

Som politiker må vi finne oss i at media setter søkelys på alt vi gjør, også når vi ikke har gjort noe galt. Jeg legger ikke skjul på at det har vært en tøff periode for familien min og meg. Derfor er det ekstra godt at vi nå kan legge denne saken bak oss.

Jeg skulle selvsagt vært denne prosessen foruten. Hadde jeg visst at mine politiske motstandere kunne gå til dette angrepet, hadde jeg aldri kjøpt leiligheten. Det tror jeg alle skjønner. Jeg har sett frem til å konsentrere meg helt og fullt om det politiske arbeidet. Det er mange uløste oppgaver i norsk politikk og etter at denne saken er avsluttet får jeg ekstra energi til å ta fatt på viktigere saker som eldres rettigheter og et bedre helsevesen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

[...] This post was mentioned on Twitter by Reynir Jóhannesson. Reynir Jóhannesson said: Full renvaskelse | Per Arne Olsen (FrP) http://t.co/SQe9fAO #blogg #frp [...]

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Visste du at det er monopol i bokbransjen? Meld deg inn i facebookgrupppen “nei til monopol i bokbransjen” og les mer om hvordan bokkartellet blir styrt.

http://www.facebook.com/pages/Nei-til-monopol-i-bokbransjen/182979931715053

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00